Monolith 2168 Geanta, rucsac laptop

Localizare:
Traseu sugerat:  
 

MONOLITH Geanta pilot, material textil, MONOLITH 2168

199,90 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
officedirect.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 199,90 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Monolith: Monolith Geanta, rucsac laptop

Kensington SP80 Deluxe Toploader 15 K62564EU Geanta, rucsac laptop 0,00 RON Kensington SP80 Deluxe Toploader 15 K62564EU Kensington SP40 Lite Toploader 15 (K62563EU) Geanta, rucsac laptop de la 218,22 RON Kensington SP40 Lite Toploader 15 (K62563EU) Kensington Contour 15 62220 Geanta, rucsac laptop de la 458,82 RON Kensington Contour 15 62220 Kensington Neoprene SP12 (K62569US) Geanta, rucsac laptop de la 84,99 RON Kensington Neoprene SP12 (K62569US)
Descrierea produsului
Tip Geanta

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Geanta pilot MONOLITH 2168 – descriere produs Avem acum in oferta un model de geanta pilot realizat din material textil rezistent : Monolith 2168! Are 1 compartiment central foarte spatios si 2 buzunare exterioare. Unul dintre buzunarele exterioare este de tip organizator, potrivit pentru organizare diferite accesorii de mici dimensiuni (instrumente de scris, carti de vizita, acte). Al doilea buzunar exterior este expandabil, cu 3 compartimente pentru documente.
Vine prevazuta cu maner solid din plastic si bareta de umar pentru tranportare usoara. Modelul propus are un design elegant , conferit de aplicatiile cusute din piele ecologica neagra. Se remarca prin stabilitate in pozitie verticala, ca urmare a bazei si lateralelor care sunt intarite cu material plastic. Geanta are un sistem de inchidere cu doua clapete ce se suprapun si catarame din plastic.
Efectuati o comanda pentru geanta pilot MONOLITH 2168, realizata din materiale rezistente si de calitate!
Caracteristici geanta pilot MONOLITH 2168 Geanta pilot, realizata din material textil rezistent
Design cu aplicatii din piele ecologica
Cu 1 compartiment central spatios si 2 buzunare exterioare
Buzunar exterior expandabil (in spate), cu 3 compartimente (2 separatoare din plastic rigid), pentru diverse documente -  inchidere cu fermoar
Buzunar exterior (in partea din fata) de tip organizer, cu suporturi pentru 3 instrumente de scris, compartimente pentru 3 carti de vizita, 3 compartimente expandabile pentru telefon, acte - inchidere cu o clapeta cu sistem Velcro - arici si fermoare pe laterale (fermoarele ofera acces rapid la accesoriile depozitate)
Compartimentul principal este prevazut cu 2 separatoare pentru depozitare documente sau tableta
Prevazuta cu maner solid din plastic
Geanta are un sistem de inchidere cu 2 clapete care se suprapun si catarame din plastic care se imbina rapid
Bareta umar detasabila (se gaseste in interiorul gentii)
Baza stabila, prevazuta cu picioruse din plastic
Baza si lateralele sunt intarite cu material din plastic, securizate cu banda cu inchidere cu arici (bucatile din material plastic se adauga in buzunarele interioare din lateralele gentii, care se inchid cu banda cu arici)
Posibilitate de depozitare usoara (se pliaza si devine plata)
Dimensiuni: (lungime x inaltime x adancime) 48 x 33 x 20 cm
Greutate: 1.91 kg
Culoare: negruAdaugati la comanda geanta pilot MONOLITH 2168, cu multiple buzunare pentru organizarea usoara a documentelor! Livrare oriunde in tara prin magazinul de birotica si papetarie online Office Direct!


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.